AED

Automatische Externe Defibrillatoren (AED). Aangezien mensen een groot deel van hun tijd op het werk doorbrengen, is het belangrijk om een AED binnen handbereik te hebben. Met een dit apparaat hoeven u opgeleide BHV-medewerkers niet te wachten tot een ambulance ter plaatse is. De eerste 6 minuten zijn namelijk cruciaal wanneer een slachtoffer het bewustzijn verliest en dient er snel gehandeld te worden. Een AED-apparaat vergt periodiek onderhoud om een goede werking te kunnen garanderen. Wij zorgen naast de levering en de plaatsing ook het jaarlijkse onderhoud. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom gebruiken wij enkel A-kwaliteit AED’s van de merken Defibtech en Philips, waarvan wij eveneens officiële dealer zijn.

AED-apparaten voor als elke seconde telt!

LifeSec
Defibtech Lifeline AED

Defibtech Lifeline AED biedt intuïtieve bediening voor zowel getrainde als ongetrainde gebruikers, met gesproken instructie en visuele begeleiding tijdens noodgevallen. Het compacte en draagbare ontwerp, samen met betrouwbare zelftestfuncties, zorgt voor snelle en effectieve reanimatie in verschillende omgevingen.

LifeSec
Philips Heartstart HS1

De Philips Heartstart HS1 AED is de meeste verkochte, snelste en makkelijkste AED ter wereld. De ideale Automatische Externe Defibrillator voor iedereen dankzij zijn gebruiksvriendelijke handelingen en gesproken instructies tijdens het reanimatieproces.

jaarlijks onderhoud aed

Om zeker vast te stellen dat uw apparaat altijd snel en effectief kan worden ingezet, onderhouden wij deze jaarlijks. Hierbij controleren wij de werking en de staat van de accu’s en elektroden. Tevens vindt er een zekeringstest plaats met extern testapparaat. (simulatietest, ventrikelfibrilleren en afgifte energie in Joule)

Wij kunnen het jaarlijks onderhoud gelijktijdig uitvoeren met het jaarlijks onderhoud van uw brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, rookmelders en verbandkoffers.

Automatische Externe Defibrillator (AED)

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een innovatief medisch apparaat dat cruciale hulp biedt bij levensbedreigende situaties zoals hartstilstand. De voordelen van een dit cruciale apparaat zijn onmiskenbaar en kunnen het verschil maken tussen leven en dood.

Het grootste voordeel is de snelheid en precisie waarmee het ingrijpt. In geval van een hartstilstand, analyseert de AED automatisch het hartritme en geeft indien nodig een elektrische schok om het hart weer op gang te brengen. Deze directe respons minimaliseert de vertraging in de behandeling, wat essentieel is voor het redden van het leven van het slachtoffer.

Een ander voordeel is de gebruiksvriendelijkheid van een AED. Dankzij eenvoudige instructies en spraakbegeleiding kan zelfs iemand zonder medische ervaring effectief een AED gebruiken. Dit vergroot de kans dat omstanders snel kunnen reageren en hulp kunnen bieden totdat professionele hulpverleners arriveren.

Bovendien is een AED vaak beschikbaar in openbare ruimtes, zoals luchthavens, scholen en sportfaciliteiten. Dit verhoogt de toegankelijkheid van levensreddende zorg en vergroot de overlevingskansen aanzienlijk.

Kortom, de voordelen van een AED zijn talrijk en buitengewoon waardevol. Het vermogen om snel en effectief in te grijpen bij een hartstilstand kan levens redden en de impact van deze levensreddende innovatie mag niet worden onderschat. Het hebben van AED’s binnen handbereik kan een gemeenschap veerkrachtiger maken en bijdragen aan een veiligere omgeving voor iedereen.

Scroll to Top